dilluns, 3 de juliol del 2017

EXAGERAR LES SITUACIONS

Segurament alguna vegada t’han explicat una notícia exagerada. Conec a algú que ho sol fer i al cap d’uns instants rectifica veient que s'ha passat un pèl... 
No és el mateix que a algú li toqui 1 milió a la rifa que una milionada... No és el mateix esperar-te 15 minuts que 2 hores... No és el mateix 100 assistents a una manifestació que 10.000...
Dijous, mentre anava a Barcelona, vaig assistir al naixement d’una exageració... Havíem agafat l’autobús a Amposta. Si ho heu fet alguna vegada segurament sabreu que al costat d’una de les rotondes per accedir al polígon Industrial Catalunya Sud s’hi va transbord de passatges amb l’autobús que ve de Tortosa.
Una vegada efectuada el transbord, l’autobús que continuarà el trajecte a Barcelona, s’enfila cap a l’entrada de l’autopista, no sense donar pràcticament una volta sencera a la penúltima rotonda que hi ha a l’autovia de Tortosa a l’Aldea segons sé ve des de la capital del Baix Ebre.
Tot i que l’autobús amb el que viatjàvem no es va veure afectat, a l’entrada de la rotonda dues dotacions de Mossos d’Esquadra estaven fent un control parant els vehicles que arribaven de Tortosa. Estava comentant el tema a la meva dona i sentim com el senyor que anava just al nostre darrere li dia a la dona que anava al seu costat (suposadament la seva esposa):

-Mira! Hi ha un control dels Mossos amb 7 o 8 cotxes...

7 o 8? N’hi havia 2!... Dos!!!

No vull pensar quants cotxes hi devia haver quan ho va comptar per la nit als seus fills en arribar a casa... Igual 100!