dilluns, 16 d’octubre del 2017

MÀQUINA DE TORTURA DEL SEGLE XXI

Si heu conegut a la primera aquest artefacte és que segurament alguna vegada l’heu provat. I sinó l’heu conegut, la veritat, no us el recomano...
És, ni més ni menys, que una cadira de braços abatible. En principi per a poder-hi dormir... Encara que dormir, el que es diu dormir, s’hi dorm poc.
La primera vegada que vaig usar un aparell de tortura d’aquests, va ser quan va néixer un dels nostres fills. D’això ja n’ha fet 26 anys... Llavors, a part de més jove, l’alegria del moment t’ajudava a passar les nits de forma més lleugera.  
Com us he dit, han passat 27 anys (i pico) i el tema no ha millorat gaire. I si tenim en compte que l’edat no perdona i que ja no estem tan àgils de com ho estàvem de joves, el resultat és el que us he dit: Una autèntica màquina de tortura!
La medicina avança constantment i cada vegada surten més remeis que curen les malalties més estranyes. I si no les curen, al menys fan que la vida sigui més suportable...
I dic jo: Si la medicina avança tant i si cada vegada hi ha màquines més sofisticades que elaboren ràpids diagnòstics per als malalts... ¿Els nostres gestors sanitaris, no podrien tenir una mica més de cura amb els acompanyants?

Seríem molts els que els hi ho agrairíem!